Hae ohjaajaksi

Pidätkö käsillä tekemisestä ja askartelusta? Oletko sosiaalinen ja tavoitteellinen? Onko sinulla muutama tunti viikossa aikaa ansaita rahaa? Etsitkö joustavaa ja hauskaa vapaa-ajan työtä?

Etsimme nyt SydänKotona -ohjaajia koko maassa. Tarjoamme sinulle rennon ja joustavan työn laadukkaiden tuotteiden ja toimivan konseptin parissa. Saat mahdollisuuden ansaita lisätuloja rennosti esim. opiskelujen tai lastenhoidon ohessa tai luovana vastapainona päivätyölle. Aiempaa kokemusta ei vaadita, vaan tärkeintä on aktiivisuus ja aito innostus. Voit päättää itse työaikasi ja työmääräsi, mutta edellytämme sinulta säännöllistä kutsujen pitämistä (n. 2-4 kotikutsut kuukaudessa). Voit toimia joko omalla toiminimellä tai työosuuskunnan kautta (esim. Eezy).


- provisiopalkka
- edullinen aloituspakkaus
- perehdytys ja tuki sekä ohjaus- että myyntityöhön
- vapaat, joustavat työajat
- henkilökunta-alennus
- ei rahankäsittelyä
- ei tuotteiden toimittamista asiakkaille

Aloituksen yhteydessä saat tietopaketin, koulutuksen sekä aloituspakkauksen, joka sisältää yhden mallin kaikista myynnissä olevista SydänKotona -askartelupakkauksista. Jatkossa saat aktiivisena ohjaajana täysin veloituksetta uusia mallikappaleita, työkaluja ja muita apuvälineitä ohjaukseen ja omaan työhösi. Lisäksi huippuohjaajat palkitaan upein palkinnoin.

Työssäsi et ole yksin, vaan aluevastaavat auttavat sinua kaikissa kysymyksissäsi ja lisäksi tukenasi ovat muut SydänKotona -ohjaajat ympäri Suomen. Liity iloiseen joukkoomme! Ota yhteyttä johtavaan ohjaajaamme Taija Vehmasahoon: taija.vehmasaho(a)sydankotona.fi tai 044 975 1241.